ОБМІН ДУМКАМИ ТА ДОСВІДОМ  ЦЕ ЗАВЖДИ ЦІКАВО

11 грудня 2014 року в Центрі творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня відбувся семінар-практикум керівників гуртків позашкільних навчальних закладів Приірпіння на тему:«Творче використання різновидів форм і методів заохочення та активізації діяльності вихованців позашкільного навчального закладу в процесі пізнавальної діяльності».

На семінар приїхали не тільки педагоги позашкілля м.Ірпеня: Еколого-технічний центр, НВО «Освіта», методист Науково-методичного центру управління освіти і науки Ірпінської міської ради Мошковська Ірина Іванівна, також до роботи підключилися педагоги Бучанського центру позашкільної роботи на чолі з директором Куцеваловим А.В.

Семінар пройшов у теплій, дружній атмосфері. Спочатку Луценко І.В., директор ЦТДЮ м. Ірпеня, презентувала роботу закладу в цілому, розповіла про педагогічний та дитячий колективи, а далі Литвиненко І.Л., методист центру творчості, презентувала роботу методичної служби закладу. Хід семінару продовжили квестом. Гості та педагоги закладу розділились на команди і подорожували маршрутами: «У світі народних традицій»  свою роботу представила керівник гуртків «Веселочка» та «Дударики» Коваленко Л.С. та її вихованці зустрічали гостей народними піснями. Керівники гуртків рукоділля «Чарівна ниточка» та «Сувенір» Небатова С.С. та Жовнір О.М. провели «Майстер-клас з виготовлення сувенірів до Дня Святого Миколая». Практичний психолог Хожай Н.В. розважила всіх «Хвилинкою у психолога». «У майстерні художника», керівник гуртка «Палітра» Чіх Д.Л. запропонувала гостям прикрасити яблуневе дерево. І на завершення педагоги побували «На гостині в акторів…», яку організувала керівник гуртка «Карусель» Кульбовська І.П. зі своїми вихованцями, діти порадували присутніх виставою «Сватання на Гончарівці». За кожне виконане завдання гості отримували конверти з ключовими фразами, з яких в кінці квесту склали вислів: «Ми всі такі різні  а країна в нас одна!».

Учасники семінару відвідати виставкову залу закладу, оглянути кабінети гурткової роботи та оновлений методичний кабінет.

Обмін думками та досвідом  це завжди цікаво, завжди об’єднує і зближує колег.

Адміністрація Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня дякує всім педагогам та їх вихованцям, які готували семінар та презентували свою роботу, а також колегам-позашкільникам, які відвідали захід.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.