«Проміння дитячих сердець»

19 грудня всі слухняні діти чекали подарунків від Святого Миколая.

Учні Ірпінського НВК «Школа І-ІІ ступенів – Коцюбинського гуманітарного ліцею» вирішили взяти приклад зі Святого Миколая та подарувати проміння добра своїх дитячих сердець дітям-переселенцям, які проживають у Центрі соціальної реабілітації селища Коцюбинське.

За ініціативи ради лідерів закладу діти два тижні збирали кошти на подарунки (іграшки та солодощі), дитячі книжки для бібліотечки, готували свято, майстрували вертепи.

Керівники гуртків – Самаріна Ірина Ернестівна та Іващенко Валентина Володимирівна підготували майстер-класи з виготовлення паперової ляльки та іграшок на ялинку з солоного тіста.

Дитячі емоції вирували на святі: разом співали, танцювали, мандрували виставкою вертепів, захоплено ліпили з тіста та майстрували з паперу. Близько тридцяти дітей-переселенців завітали на свято разом з батьками. Учням було приємно бачити їх усміхненими та захопленими. Приємним сюрпризом став вокальний виступ дівчинки-шестикласниці Лії, мешканки Центру соціальної реабілітації, яка зачарувала усіх професійним співом.

Давайте робити добро разом!

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.